Sri Lankansk mad på dansk:
Hvidkål med sennepsfrø

Hvidkål med sennepsfrø

Kombinér med en ret fra hver af følgende kategorier:

Alle retter serveres med ris

Ingredienser

  • ½ hvidkålshoved
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Saften af ½ citron
  • ½ tsk. gurkemeje
  • 1 spsk. sennepsfrø
  • ½ stang kanel
  • Salt
  • Peber
  • 1 spsk. rapsolie

Fremgangsmåde

  1. Skær hvidkålshovedet i strimler
  2. Pil og hak løget groft
  3. Hak hvidløgsfeddene fint
  4. Varm lidt rapsolie i en gryde
  5. Brun løg, hvidløg, sennepsfrø og kanelstang i gryden
  6. Tilsæt hvidkål og gurkemeje, og lad det svitse indtil kålen bliver gennemsigtig
  7. Tilsæt citronsaft og drys salt og peber over retten.
Billede af Hvidkål med sennepsfrø
Hvidkål med sennepsfrø